26-02-13

Opnieuw een bloeding.. 5 weken en 2 dagen

Het gaat hier echt niet vooruit, lijkt de echo (morgen) dan dichterbij te komen, verlies ik dan vandaag terug weer wat bloed, kwestie van mijn zorgen weer wat de lucht in te stuwen..

Ik vroeg me af of ik mijn bezorgdheid wel zou posten, of mensen niet zouden vinden dat ik overdrijf, maar mijn blog dient net om mensen te helpen, dus als mensen dit zouden tegenkomen, zouden weten dat ze niet de enige zijn die zich zo'n zorgen maken. 

Hopelijk valt er morgen iets te zien en is het alleen maar goed nieuws. Ik weet niet wat ik ga doen als ik slecht nieuws te horen zal krijgen. Crashen zeker?

21-02-13

Terecht gerustgesteld of niet?

Amai, net mijn resultaten gehad, ik ga voor dat wormpje verdorie!


HCG maandag: 102
HCG woensdag: 299
progesteron maandag: 14,64
progesteron woensdag: 16

Dafalgan mag ik nemen en bloeding na seks kan inderdaad wel.

MAAR... echo afwachten (mijn huisarts is er duidelijk niet gerust op).

Zelf ben ik wel wat gerust gesteld. Denk, moest het gisteren echt misgegaan zijn, de waarden toch niet zo hoog zouden liggen, de HCG moest verdubbeld zijn en is meer dan verdubbeld (moest het gisteren verkeerd gegaan zijn, dan denk ik dat het wel zou kunnen gestegen hebben tot dinsdag, maar dan toch niet meer verder gestegen hebben en een bijna x3 in 1 dag tijd zou toch wel heel veel zijn.

Hier dus toch wat gerustgesteld, ook al weet ik dat het nog steeds niet goed kan zijn, ik kan onmogelijk continu ongerust rondlopen hé?

20-02-13

Te lage progesteronwaardes, kan het dan niet gewoon goed gaan?

Bruinverlies is vandaag rood bloed geworden 

Gebeld naar het ziekenhuis, om te vragen wat mijn waarden maandag nu eigenlijk waren, zodanig dat ik dat dan kan vergelijk met de waarden van morgen bij de HA (die ik helaas wel maar vrijdag zal hebben). Een verpleegster mag het blijkbaar niet doorgeven, gelukkig heb ik Decleer nog aan de lijn gehad.

--> HCG 102 / progesteron: 14.64 (dit moet minstens 20 zijn)
DUS Utrogestan 6 stuks ipv 4 vanaf nu..

Dit is dus effectief niet goed. :cry: