19-03-13

7 weken 4 dagen dudunk-dudunk

Eerst en vooral sorry voor het wachten, van dit toch wel heerlijke verslagje!!!

Vorige week woensdag mocht ik dus gaan voor mijn 2de echo, de echo waar ik persoonlijk het meeste schrik van had, na al 2 kennissen gehad te hebben waar het toen misliep..

Maar, alles was goed met ons Draakje, mijn man deed wat onwezenlijk, veel zag je ook nog niet, maar gelukkig konden ze ook het hartje laten horen (dudunk-dudunk). Hoe bizar was dat nu niet? Zo vreemd, zou het waarschijnlijk anders ervaren hebben als ik niet bang was, ik zou superblij geweest zijn, wat ik nu ook was, maar wat ik vooral was, was opgelucht!

Samen met die opluchting kwamen dus ook tranen, tranen die mijn man niet begreep want hij was zo opgelucht dat alles ok was, dat hij alleen nog maar kon denken aan de babykamer en overloop die dus af moet geraken. Heb ik het hem dan maar uitgelegd, dat er precies een gigantisch gewicht van me afviel en dat niet niets was. Maar ja, mijn man is een realist (net als ik meestal, maar sinds de ganse MMM zou je dat soms niet meer zeggen)..

Hehe, net als mijn eerste keer seks, ervaar ik dus ook dat eerste keer een hartje binnenin me horen, compleet anders dan verwacht! Maar daarom is dat niet minder, het besef viel me meteen dat dit nu WEL goed zal lopen, dat ik WEL mama wordt en ik EINDELIJK een wondertje op de wereld ga mogen zetten!

Dank je wel wetenschap!!

--> echo terug te vinden in de map Draakje's echo's

04-03-13

Dromen zijn bedrog - 6 weken 2 dagen ver..

6 weken en 2 dagen verder, niet te geloven dat ik effectief zwanger ben EN geen bloedverlies meer heb sinds dinsdag!!!

Deze morgen wakker geworden, had gedroomd dat ik naar een sollicitatie ging, daarna nog vlug naar een winkel ging en daar een gigantische taart omver gelopen had, dat nog moest betalen en er een ganse scene was omdat ze gemaakt was voor het zoveel jarig bestaan van die winkel (of zo iets). In volle paniek, want ik ging te laat komen voor mijn punctie! En toen kwam ik uiteraard wakker...

Jawadde, als iemand durft zeggen dat IVF geen zwaar pad is, ik denk dat ik ze om de oren sla!

Verder verschiet ik er van dat mensen zoveel kwaaltjes kunnen hebben aan 6 weken (4 weken zwanger dus maar kom, je moet tellen van de eerste dag van je cyclus, maar ik ben nogal wiskundig aangelegd, dus kan heb het nog steeds moeilijk met die 6 weken, terwijl het eigenlijk maar 4 weken is, maar, ik geloof dat ik het daar al eens over gehad heb haha). Ik heb quasi geen kwaaltjes.. Kleine verschillen zoals sneller vettig haar en tja, duizeligheid, maar dat begint wel wat erger te worden. Vind ik geen goede kwaal, bang dat ik wel eens van mezelf ga gaan wanneer er niemand bij is. Maar dan nog, beter die kwaal dan niet zwanger en geen kwaaltjes Schamen

Ondertussen wel al aan het verlangen naar die echo binnen een dikke week, hoop maar dat alles ok is, ben al blij dat mijn man verlof heeft kunnen aanvragen!

27-02-13

Echt wel zwanger, de bewijzen zijn er!

Opgelucht kon ik vertrekken uit het ziekenhuis vandaag, we zijn in blije verwachting van 1 draakje, maar als dat ene draakje evenveel vuur in zich zal hebben als zijn/haar mama, dan zal dat vonken geven!

Superblij, alles ziet er goed uit, niet dat je veel zag, maar kom, check de echo maar, het zwarte stipje is ONS draakje!

Waarom draakje? Mijn ventje vond dat de embryo op 5 weken van ver trok op een draakje, vond het wel wat hebben, ben wel aan fantasiebeelden zoals draken :-)

Eindelijk, de eerste dag waarop ik effectief echt blij ben en ergens iets heb van woehoe, ik ben zwanger!!!!!!!!!!