02-03-16

Onze 2 wondertjes (nav de vraag van Tine, waarop ik helaas niet meer kan antwoorden) update!

Onze 2 wondertjes maken het erg druk voor me, maar ik zou niet meer zonder kunnen, zodanig dat ik eigenlijk niet meer naar de blog kwam kijken...

Toen ik plots mijn oude emailadres nog eens wou bekijken, zag ik dat "Tine" gereageerd had, met volgende reactie:

"Hoi, ik ben razend benieuwd hoe het ondertussen met jou en je 2 wondertjes gaat. Ik heb ontzettend veel aan je blog gehad toen wij erdoorheen moesten (gelukkig van de eerste keer goed raak) en af en toe bezoek ik de blog om te kijken of er nog een kleine update is. Hopelijk is alles naar wens verlopen met de bevalling en geniet je volop van je 2 kindjes" 04-09-2015

HEERLIJK om te lezen dat er mensen iets aan je blog hebben, dank je wel Tine om dit ook te laten weten, zelfs nu doet het me nog wat! Mijn IVF wondertje is uitgegroeid tot een ferme peuterpuber, nog 2 maanden en ze mag naar school! Perfect gezond, maar temperamentvol hoor! Ons natuurlijk wondertje, die stelt het helaas wat minder goed, last van de oortjes, maar recent 'buisjes' laten steken, hopelijk helpt dat snel. Maar jeetje, wat een bevalling, ZALIG, hoewel de weeën 3 dagen aanhielden, toen het eindelijk echt begon, was ze er in een kwartiertje haha! En de dag erna al naar huis!

Bedankt aan iedereen die me steunde, die me volgde, die commentaren schreef en blij dat ik mensen - al is het maar een beetje - heb kunnen helpen.

We zijn er nog niet aan uit of er nog kindjes volgen, maar voorlopig is het goed zo! Al weten we 1 ding zeker, nooit zal een zwangerschap hier ongewenst zijn!!!  

De commentaren zijn gesloten.