22-01-14

Mama, al 3 maanden en de impact...

Na onze moeilijke weg om 3 maanden geleden onze wens te bekomen, besef ik des te meer wat een geluk ik heb, ik betrap er me soms nog op, gewoon naar haar te kijken en tranen van geluk te hebben!

Helaas zijn er ook al vaak andere traantjes te bespeuren geweest, traantjes van onmacht.. Niet alleen reflux zorgt hier voor een extreem huilerige baby, maar ook vooral darmkrampen. Ondertussen is borstvoeding op vraag afgeschaft en is het nu borstvoeding om de 3 uur, jawel, met de klok erbij :-) Maar het lijkt te helpen! Ze dronk superveel en hoe meer ze dronk, hoe lastiger ze het kreeg.. Ze dronk puur om getroost te worden..

Maar het gaat dus wat beter met haar, verder is ze nog niet ziek geweest en ze heeft haar eerste inentingen doorstaan als een krak!

Alleen, wat niet overgaat, is wat je meegemaakt hebt. Ik ben bang voor de toekomst, voor een nieuwe zwangerschap, maar vooral dat die nooit zal komen. Ik reageer nog steeds heftig als het om vruchtbaarheidsproblemen gaat en denk nog maar al te vaak aan alles wat ik en zoveel anderen hebben moeten doorstaan...

Maar we hebben al het beste in het leven.. mama mogen zijn!!!!