22-06-13

22 weken ver!!

Hey mede-IVF'ers en andere lezers,

Exact vandaag 22 weken ver. Alles lijkt te gaan zoals een 'gewone' zwangerschap, de kleine stampt zich bijna een weg naar buiten en weigert om zijn/haar beentjes open te doen, waardoor we wat langer moeten wachten op het geslacht (en dat met de solden in zicht, om gek van te worden).

Ik denk dat het hier héél kalm zal worden, maar zie dat er nog geregeld mensen komen lezen en heb al de opmerking gekregen op forums dat je hier moeilijk iets specifieks kan terugvinden, daarom dat ik na deze blog nog eentje zal schrijven MET inhoudstabel. Dus inhoud van de blog en in welke maand je die kan terugvinden, zo hoop ik nog een boel mensen te kunnen 'bijstaan' over specifieke vragen, als de eicelpunctie, de kijkoperatie van mij en de operatie van mijn man, de onderzoeken die vooraf gegaan zijn (zoals mijn ANTI-HSG verhaal) en de kosten van IVF (of toch de kosten van IVF via AZ Jan-Palfijn, want dat lijkt ook enorm te variëren).

Als mensen dit lezen, terwijl ze nog wachten op hun wonder, weet dan dat ik het je enorm toewens en je veel sterkte wens!!

 

Zoen,

Oktobervis

De commentaren zijn gesloten.