16-04-13

Dé 12 weken echo!

Het heeft 4 daagjes geduurd, maar dat is een goeie zaak, dat wil zeggen dat ik het niet echt 'nodig' heb om nog zaken van me af te schrijven en ik het eerder doe omdat ik het nu plezant vindt!

Vrijdag de 12 weken echo gehad (op 11 weken en 6 dagen). Alles was aanwezig! En zo'n groot verschil met de vorige echo, het eerste wat we zagen waren voetjes MET teentjes, zo schattig! Het gaat allemaal zo snel vanbinnen, maar het duurt allemaal zooooo lang voor mij.. Haha!

Nekplooimeting gehad, kwamen uit op 1.51 mm, heel goed dus! Het enige minpuntje, ons kleintje is iets te klein.. 5.17 cm. Hij (want het is nog niet zeker, maar toch grote kans) zou normaal rond de 6 cm moeten zijn, maar ik maak er me eigenlijk niet al te veel zorgen in. Ik lees van heel wat mensen dat dit ook bij hun zo was en alles prima komt eens wat verder in aantal weken. Bovendien stelt het me enorm gerust dat alles dat er moest zitten, er zat en die nekplooi in orde was. Als de bloedresultaten goed zijn, hoor ik ze niet meer deze week, indien minder goed nieuws, bellen ze. Ik wil dus geen telefoontjes deze week!!!

De echofoto's kan je terugvinden in de map Draakje's echo's, heel duidelijk vind ik ze niet, vooral omdat we zo'n mooie beelden gezien hebben.. Maar je ziet wel de evolutie :-)

Bovendien mag de ganse wereld het nu weten en dat levert soms wel verassende gezichten op! Maar vooral heel wat blije mensen, zeker als ze ons verhaal horen, want we verbergen het helemaal niet, in tegendeel. 

09-04-13

Ik ben vandaag zooo vrolijk - 11w3d ver

Waw, het zullen wel mijn hormonen zijn, maar de laaste dagen loop ik zooooo vrolijk!! (Behalve 's avonds dan misschien, aangezien ik elke avond last heb van " 't zuur ", lang leve Primperan!)

Alles gaat plots vooruit, vrijdag (09h00) heb ik mijn 12 weken echo en ik kijk er echt naar uit, ga er echt vanuit dat alles prima in orde zal zijn en ik het de ganse wereld kan vertellen! Ik heb dezelfde middag een afspraakje met de kapster (zodat ik er 'fris' uitzie om het goeie nieuws te melden 's avonds aan vrienden), 's avonds een babybezoekje en daarna naar het stamcafé (waar niet gerookt wordt !!) om het daar op iedereen los te laten!

Naast het uitkijken voor vrijdag (wat ook wat bangelijk is aan de ene kant, aangezien ik dan de combinatietest heb), heb ik dit weekend mijn eigen verjaardagscadeau'tje besteld, een Dyson stofzuiger!! Gisteren bovendien een echt keerpunt in het zwanger zijn, de eerste dingen voor de baby gekocht: een reismatrasje en de verf voor de kinderkamer!!

Oh ja, ook aan mijn beste maatje (vorige week reeds) gevraagd of ze het geboortekaartje wou tekenen, ze straalde, super toch!

Waw, mijn week kan niet meer stuk, tenzij... Maar daar mag je niet aan denken en ik ben véél te positief om aan mogelijk negatief nieuws te denken!!

Ik ben vandaag zooo vrolijk, zooo vrolijk, zoo vrolijk.. Ik ben behoorlijk vrolijk, zo vrolijk was ik nooit!