16-04-13

Dé 12 weken echo!

Het heeft 4 daagjes geduurd, maar dat is een goeie zaak, dat wil zeggen dat ik het niet echt 'nodig' heb om nog zaken van me af te schrijven en ik het eerder doe omdat ik het nu plezant vindt!

Vrijdag de 12 weken echo gehad (op 11 weken en 6 dagen). Alles was aanwezig! En zo'n groot verschil met de vorige echo, het eerste wat we zagen waren voetjes MET teentjes, zo schattig! Het gaat allemaal zo snel vanbinnen, maar het duurt allemaal zooooo lang voor mij.. Haha!

Nekplooimeting gehad, kwamen uit op 1.51 mm, heel goed dus! Het enige minpuntje, ons kleintje is iets te klein.. 5.17 cm. Hij (want het is nog niet zeker, maar toch grote kans) zou normaal rond de 6 cm moeten zijn, maar ik maak er me eigenlijk niet al te veel zorgen in. Ik lees van heel wat mensen dat dit ook bij hun zo was en alles prima komt eens wat verder in aantal weken. Bovendien stelt het me enorm gerust dat alles dat er moest zitten, er zat en die nekplooi in orde was. Als de bloedresultaten goed zijn, hoor ik ze niet meer deze week, indien minder goed nieuws, bellen ze. Ik wil dus geen telefoontjes deze week!!!

De echofoto's kan je terugvinden in de map Draakje's echo's, heel duidelijk vind ik ze niet, vooral omdat we zo'n mooie beelden gezien hebben.. Maar je ziet wel de evolutie :-)

Bovendien mag de ganse wereld het nu weten en dat levert soms wel verassende gezichten op! Maar vooral heel wat blije mensen, zeker als ze ons verhaal horen, want we verbergen het helemaal niet, in tegendeel. 

De commentaren zijn gesloten.