27-02-13

Echt wel zwanger, de bewijzen zijn er!

Opgelucht kon ik vertrekken uit het ziekenhuis vandaag, we zijn in blije verwachting van 1 draakje, maar als dat ene draakje evenveel vuur in zich zal hebben als zijn/haar mama, dan zal dat vonken geven!

Superblij, alles ziet er goed uit, niet dat je veel zag, maar kom, check de echo maar, het zwarte stipje is ONS draakje!

Waarom draakje? Mijn ventje vond dat de embryo op 5 weken van ver trok op een draakje, vond het wel wat hebben, ben wel aan fantasiebeelden zoals draken :-)

Eindelijk, de eerste dag waarop ik effectief echt blij ben en ergens iets heb van woehoe, ik ben zwanger!!!!!!!!!!

26-02-13

Opnieuw een bloeding.. 5 weken en 2 dagen

Het gaat hier echt niet vooruit, lijkt de echo (morgen) dan dichterbij te komen, verlies ik dan vandaag terug weer wat bloed, kwestie van mijn zorgen weer wat de lucht in te stuwen..

Ik vroeg me af of ik mijn bezorgdheid wel zou posten, of mensen niet zouden vinden dat ik overdrijf, maar mijn blog dient net om mensen te helpen, dus als mensen dit zouden tegenkomen, zouden weten dat ze niet de enige zijn die zich zo'n zorgen maken. 

Hopelijk valt er morgen iets te zien en is het alleen maar goed nieuws. Ik weet niet wat ik ga doen als ik slecht nieuws te horen zal krijgen. Crashen zeker?

21-02-13

Terecht gerustgesteld of niet?

Amai, net mijn resultaten gehad, ik ga voor dat wormpje verdorie!


HCG maandag: 102
HCG woensdag: 299
progesteron maandag: 14,64
progesteron woensdag: 16

Dafalgan mag ik nemen en bloeding na seks kan inderdaad wel.

MAAR... echo afwachten (mijn huisarts is er duidelijk niet gerust op).

Zelf ben ik wel wat gerust gesteld. Denk, moest het gisteren echt misgegaan zijn, de waarden toch niet zo hoog zouden liggen, de HCG moest verdubbeld zijn en is meer dan verdubbeld (moest het gisteren verkeerd gegaan zijn, dan denk ik dat het wel zou kunnen gestegen hebben tot dinsdag, maar dan toch niet meer verder gestegen hebben en een bijna x3 in 1 dag tijd zou toch wel heel veel zijn.

Hier dus toch wat gerustgesteld, ook al weet ik dat het nog steeds niet goed kan zijn, ik kan onmogelijk continu ongerust rondlopen hé?