21-02-13

Terecht gerustgesteld of niet?

Amai, net mijn resultaten gehad, ik ga voor dat wormpje verdorie!


HCG maandag: 102
HCG woensdag: 299
progesteron maandag: 14,64
progesteron woensdag: 16

Dafalgan mag ik nemen en bloeding na seks kan inderdaad wel.

MAAR... echo afwachten (mijn huisarts is er duidelijk niet gerust op).

Zelf ben ik wel wat gerust gesteld. Denk, moest het gisteren echt misgegaan zijn, de waarden toch niet zo hoog zouden liggen, de HCG moest verdubbeld zijn en is meer dan verdubbeld (moest het gisteren verkeerd gegaan zijn, dan denk ik dat het wel zou kunnen gestegen hebben tot dinsdag, maar dan toch niet meer verder gestegen hebben en een bijna x3 in 1 dag tijd zou toch wel heel veel zijn.

Hier dus toch wat gerustgesteld, ook al weet ik dat het nog steeds niet goed kan zijn, ik kan onmogelijk continu ongerust rondlopen hé?

Commentaren

Hoi Oktobervis,

nog 2 keer slapen!!!

*duim duim*

Gepost door: Kelly | 25-02-13

Reageren op dit commentaar

Hey Kelly,

inderdaad, maar ik voel me al wat 'zieker', dus denk dat het goed zit (moet echt massas veel plassen, vreemde smaak in mijn mond, maar jammer genoeg ook nog steeds veel onderbuikpijn en pijn in mijn onderrug ook).

Kben zooooo nieuwsgierig, ben ook een boel positiever, hoop alleen dat het nu geen buitenbaarmoederlijke zwangerschap is..

Ja, ben dus nog steeds wat angstig, maar ja, is normaal zeker?

Je hoort me hier zeker terug!!

Gepost door: Oktobervis | 25-02-13

Reageren op dit commentaar

Goh,

ik ben zo lang ongerust geweest. Van onze zoon eigenlijk niet, hoewel we voor hem ook een jaar behandeld zijn, maar ik was al 9 weken voor ik het wist (fertgyn had erover gekeken...)
Bij onze dochter 1,5 jaar behandeld en 4 miskramen... ik had al 5 echo's voor ik 12 weken ver was :-D
En dan geen fijne zwangerschap, dus ik was heel blij dat ze gezond en wel geboren was!

Rustig blijven is echter de boodschap, je kan niets meer doen dan wat je nu doet, en ikzelf heb altijd proberen te berusten in 'de natuur heeft het zo beslist'... wat niet wil zeggen dat dat makkelijk was!

Wanneer is je afspraak, kwestie dat ik hier niet de hele dag om de 5 min kom kijken of op zappy :-p

Maar ik duim dat alles goed gaat; je gaat doen zoals mijn nicht: ook IVF, een paar lichte bloedingen in het begin, verder een super zwangerschap en een hele vlotte bevalling en zo'n schattig ventje!!!

Groetjes Kelly

Gepost door: Kelly | 26-02-13

Hey Kelly,
bedankt voor de hoopgevende woorden, de echo is morgen om 22h00 (zal pas tegen de middag terug zijn hoor), net terug bloedverlies gehad :-(

Pff, het is echt lastig, dat wachten en ondertussen voor de 3de keer een bloeding hebben..

Ik weet niet wat ik er moet van denken.

Gepost door: Oktobervis | 26-02-13

Reageren op dit commentaar

Jij bent werkloos he, of heb ik nu iemand anders voor??

Moest het toch jij zijn, dan zou ik gaan liggen en alleen opstaan voor de echt belangrijke dingen... het kan nog altijd vals alarm zijn.

Een vriendin van me had blijkbaar heel gevoelige aders en door de druk op de baarmoedermond sprong daar altijd eentje van, met wat bloedverlies tot gevolg...

Zij is ook heel lang ongerust geweest, maar de baby deed het wel goed.

Het kan zijn dat je nog een paar weken bloedverlies krijgt, misschien zelfs helemaal tot het einde.

Je neemt utrogestan, je rust, doet geen 'domme' dingen (zware dingen heffen...), meer kan je van jezelf niet verlangen...

Ik besef dat dit heel nuchter (mss zelfs cru?) overkomt, maar je moet berusten, stress is nu zeker niet goed, je doet wat je kan, kan jezelf niets verwijten.

En moest het toch misgaan (volgende post) tja, dan zal je inderdaad crashen... zoals iedereen wel denk ik... maar ook al was het bij ons voor een 2e kindje, elke keer begon ik opnieuw. Alleen toen ik 2 maanden na elkaar een ms kreeg, heb ik het eventjes heel moeilijk gehad, en na de 4e ook, toen zijn we een maand gestopt met de behandelingen... maar de drang was te groot, en dus zijn we er opnieuw aan begonnen.

Ik duim voor jou en je wormpje!!

Gepost door: Kelly | 26-02-13

Reageren op dit commentaar

Hey,
ja ik ben werkloos, ook werkzoekend hoor hehe.
Ik doe geen gekke dingen, maar kan onmogelijk in mijn zetel liggen continu he, dan pas ga ik stress krijgen.
Maar zware dingen hef ik sowieso niet, dat mag mijn man doen, maar ik poets bv wel, alleen niet lang, niet de ganse dag of zo, ik doe het eigenlijk nu al heel kalm aan.
Ah ja, morgen weten we normaal meer.. Ik hoop echt dat ik niet ga wenen van onmacht, maar toch al bij al glimlachend buiten mag stappen.

Gepost door: Oktobervis | 26-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.