01-02-13

Dag 12 van IVF 3 - de punctie komt eraan

In tegenstelling tot wat ik op zondag te horen kreeg, krijg ik morgen mijn punctie ipv vandaag.

Ondertussen is het spuitje Pregnyl al gepasseerd (gisterenavond) en heb ik dus kennis gemaakt met Menopur, alles behalve een leuke kennismaking, moet ik toegeven! Ten eerste had ik 3 ampules om in te spuiten en brandt dat spul behoorlijk (lees: verschrikkelijk veel), het was dus niet enkel moeilijk om te doen, maar ook pijnlijk. Ten tweede had ik ervoor geen echte bijwerkingen, maar ondertussen heb ik al 3 dagen na elkaar hoofdpijn, last van mijn darmen en ben ik enorm slecht gezind (gelukkig kan er bij mij wel altijd een lach af).

Morgen is het dus zover, alles ziet er goed uit en ik hoop enorm dat het deze keer niet enkel een goeie oogst is bij de punctie, maar ook binnen 38 weken...

Positieve vibes mogen vanaf NU doorgestuurd worden, ik neem ze graag in ontvangst! 

Commentaren

Pick-up achter de rug, meid? Alles goed verlopen?

Gepost door: Swiftie | 03-02-13

Reageren op dit commentaar

Had hier al gereageerd, maar die reactie is precies verdwenen? :-( Enfin, wou eigenlijk gewoon vragen hoe de pick-up verlopen is. Mooie oogst?

Gepost door: Swiftie | 03-02-13

Reageren op dit commentaar

Hey Swiftie,
nu pas je reactie(s) gezien (na het posten van mijn nieuw berichtje), ja dus, wel 22 eitjes, waarvan 17 al bevrucht via IVF, ik hoop zo dat deze superstart ook super mag eindigen.. Maar geloof me, als ik zwanger wordt, zal je het niet hier te weten komen hoor :-)

Gepost door: Oktobervis | 03-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.