27-01-13

Dag 7 van IVF 3

Waw, wat een aanpassing toch, naar het ziekenhuis in Gent ipv naar Aalter, langere wachttijden, maar wel op een later uur naar het ziekenhuis gaan (goeie zaak, vooral omdat ik gisteren met een vriendin een stapje gaan zetten ben). Ondertussen heb ik ook nog niets moeten betalen, het komt via de factuur als je niet betaalt in het ziekenhuis (op zondag kan je bv niet betalen).

Goed en wel, dag 7 en alles ziet er in orde uit! De Gonal F (6 dagen 225 eenheden) en de Cetrotide hebben hun werk gedaan, nu 3 dagen overschakelen op Menopur (3 dagen 3 eenheden -> nog nooit genomen) en elke dag een spuitje Cetrotide. Woensdag terug op controle en dan normaal gezien vrijdag punctie!

En komt dat net héél goed uit, ik had het zo ongeveer uitgerekend, mijn man heeft dus verlof nu vrijdag en ook maandag, maar donderdag ging echt wel moeilijk worden, waardoor hij het op zijn werk ging moeten zeggen, nu zal dit dus niet nodig zijn.

Heel vreemd ook deze morgen, mijn vriendin had blijven slapen en blijkbaar heeft ze gedroomd dat ik zwanger was (ze weet van niets en is een stuk jonger, dus vermoedt ook helemaal niets), laten we hopen dat ze toekomstvoorspeller is!!

De commentaren zijn gesloten.