20-01-13

Jupla, er weer tegen aan!! - C4 IVF3

Na een wel erg slechte cryo poging in mijn derde medische cyclus, gaan we er terug volop tegenaan voor een vierde medische cyclus, maar een verse IVF poging dus (poging 3).

Het voelt goed aan deze keer, als een nieuw begin, want in plaats van opvolging in Aalter heb ik om meerdere redenen (minder geldbejag lijkt me, betere uren, en deels nieuwe moed door een verandering) gekozen om toch maar alles in het Jan Palfijn ziekenhuis in Gent te doen, in plaats van bloedafnames en echo's in Aalter.

Misschien ben ik nu weer te optimistisch, maar verdorie, genoeg tijd verloren aan pessimistisch te zijn (noem het eerder intuïtie, want ik had blijkbaar wel gelijk maar kom), gaan we er nu volledig terug aan starten met volle moed! Wat ik eigenlijk niet verwacht had, dat ik ooit opnieuw zou kunnen starten, volledig er voor gaan en toch terug wat hoop hebben, des te beter zou ik zeggen!

Echt, als een spreekwoord eens moet lukken, dan graag deze keer... 3de keer goede keer?!

Commentaren

Lieve Oktobervis, ik duim zo voor je dat deze nieuwe start tot het gewenste resultaat mag leiden en je dit jaar nog een wondertje in je armen hebt! Derde keer goede keeer, het is je zo gegund!

Gepost door: cowboymeisje | 22-01-13

Reageren op dit commentaar

Liefste oktobervis,
zoals je op het zappyforum vroeg: Ja, ik was bij mijn 3de verse poging zwanger, meer zelfs, het was ook mijn 4de medische cyclus (van poging 1 had ik 2 cryo's). Ik hoop dus dat je exact hetzelfde resultaat hebt als ik en hoor je dan ook aan de telefoon: '3de keer goede keer mevrouw'.

Gepost door: Kampia | 22-01-13

Reageren op dit commentaar

Hey Cowboymeisje,
zo leuk dat je hier nog eens komt piepen! Ik lees wel nog eens op het forum, maar voel me er totaal niet meer thuis, ook al heb ik het indertijd opgestart..

Kampia,
ja, ik dacht het al, ik hoop echt zooooo dat ik je mag volgen, heb me altijd al wat op dezelfde 'lijn' gevoeld met je, het zou leuk zijn mochten we dat ook letterlijk blijven :-)

Gepost door: Oktobervis | 22-01-13

Reageren op dit commentaar

GOOOOOOOOOOOOOO, visje! Ik duim superhard voor derde keer goede keer!

Gepost door: Swiftie | 27-01-13

Reageren op dit commentaar

Moooooh, sweetie!
Dank je wel en ik hoop oprecht dat het al wat beter met je gaat dan enige tijd terug!!!

Gepost door: Oktobervis | 27-01-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.