12-12-12

Een pauze ingelast, maar binnenkort er terug tegenaan! mid december 2012

Het was even stil op mijn blogje, dat kwam omdat ik een cyclus wou overslaan, een cyclus zonder medicatie en zonder hoop en teleurstelling.

Maar volgende week start normaal een nieuwe cyclus en feestdagen of geen feestdagen, we gaan er terug voor! Volgende poging word dus een terugplaatsing van een cryo (of 2), tenminste als ze goed 'ontdooien'. Heb er 3, dus 3 kansen op een goede embryo, hopelijk met een zwangerschap tot gevolg. (En daar is de hoop al terug.)

Op dag 5 starten met Clomid, zal er dan op dag 1 omgaan, ook al weet ik dat het niet kan, zwanger worden vanzelf (eileider is niet doorgankelijk genoeg), ergens is er toch iets van 'het kan altijd'.. Tja, de wens zwanger te worden, maakt iemand gewoon gek.. Ik zie al op tegen mijn verjaardag, stel u voor dat ik die als niet-zwangere moet vieren.. Dan ben ik al meer dan 2 jaar bezig. Maar zo ver zijn we nog niet. Nog minstens 2 kansen voor die datum.

Soms vraag ik me af of ik echt de enige ben die alles zou doen om een eigen kindje te hebben? Ik hoor mijn broer nog zo zeggen 'Ik hoop zo dat het lukt, want een eigen kind hebben, waarin je jezelf herkent, bepaalde gewoontes, bepaalde trekjes is zo magisch.' 

Mijn nieuwjaarswens? Een beetje magie, of een beetje veel, zolang er maar magie is in 2013!

Commentaren

Je bent zeker niet de enige dat alles zou overhebben voor een kindje, ben net zo en er zijn vele andere. De "buitenwereld" snapt dat niet altijd zo, want ja, voor hen gaat dat alsof het "vanzelf" is. Maar tis heel goed dat je zo positief blijft en hoop blijft houden! Duim voor je dat het snel mag lukken, tis zo oneerlijk! X cathy

Gepost door: Cathy | 14-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.