15-11-12

de wachtweken C2 - mid november 2012

De fameuze wachtweken, om gek van te worden, of toch niet?

Geen idee waarom, maar ik kom niet zot van het wachten, ik heb geen neiging om een onrealistisch idee uit te voeren (= véél te vroeg testen). Niet dat ik dat zou kunnen deze keer, op dag 4 en dag 9 (dat is vandaag) na de punctie moest ik nog een 5000 eenheden Pregnyl inspuiten (ter vervanging van de Utrogestan, die het me enorm moeilijk heeft gemaakt de vorige keer). Alles wat ik dus moest doen, is gedaan. Nu is het enkel nog 7 dagen wachten.

'Enkel maar' hoor ik ervaringsdeskundigen denken. Tja, vorige keer duurde het allemaal te lang. Nu ben ik er wat 'gerust' in. Maar ik denk dat het komt omdat ik deze keer nog 3 embryootjes in de vriezer zitten heb. Dat als het niet gelukt is, maw als geen van beide '(b)engels' blijven plakken is, ik nog een extra kans heb, zonder te herstarten van nul en me dus vol hormonen te spuiten.

Wonderwel heb ik bij poging 2 van het spuitje zetten, dit in een recordsnelheid gedaan (nog nooit aan die snelheid een spuit door mijn vel gejaagd) en ja hoor, minder pijnlijk! Alleen moet je het kunnen natuurlijk en dat is een ander paar mouwen.. En ja, poging 2, om de één of andere reden heb ik vaak 2 pogingen nodig, prik ik mezelf de eerste véél te traag, waardoor ik het veel meer voel en meteen moet stoppen. Hoh, wat ben ik een mietje. Nou ja, liever een mietje die 2 pogingen nodig heeft dan telkens afhankelijk te moeten zijn van een verpleegster aan huis (ik ben al genoeg afhankelijk aan dokters en andere verpleging om mijn wonder (hopelijk) te krijgen).

Nog even geduld dus, een dikke week en dan weet je of het zal onweren of als de zon zal stralen..

De commentaren zijn gesloten.