26-10-12

Tweede IVF cyclus - dag 3 - eind oktober 2012

En poging 2 is uit zijn startblokken, een nieuw schema, een nieuw begin en weer een sprankeltje hoop (ik lieg, ik heb massas hoop, zoveel dat ik ze kan stapelen als een muur om me heen om de 20% kans die er deze keer opnieuw 'maar' is, niet te kunnen zien).

Nieuw schema, dus nieuwe medicijnen. Geen Puregon deze keer, maar wel Gonal F (prikpen), 6 dagen 225 en op dag 6 ook een spuitje Cetrotide (mij wel nog gekend). De prikpen kende ik, maar het was toch even stressen op dag 1, dag 2 en 3 'vloog' ze er quasi in. Alleen ben ik geen krak in het 'ontluchten', erger nog, ik vergeet het soms, hopelijk kan het niet teveel kwaad. Als ik ze dan wel ontlucht, verlies ik naar mijn mening teveel 'medicijn', omdat je niet precies kan werken met zo'n spuitje..

Nu, al bij al een goed begin, een beetje te goed, want ik heb geen zo'n problemen om mijn prikpenspuitjes te zetten, waardoor ik ook niet op voorhand nerveus ben en het daardoor zelfs zou vergeten. Gelukkig is mijn man er nog 'vergeet je spuitje niet'. Waw, hoe kan ik dat vergeten?? Ik ben de ganse dag wel bezig met het verlangen naar een kindje, maar dan vergeet ik mijn spuitje te zetten.. Of zijn het al neveneffecten van de Gonal F? Zou al heel snel zijn en eigenlijk voel ik nog niets. De vorige keer begon ik me toch al een beetje emotioneler te voelen, maar ben ervan overtuigd dat ik nog mezelf ben en niet 'de hormonen en ik'.

Nog 3 dagen en dan mijn eerste echo, laten we hopen dat het net als de vorige keer zeer goed mag aanpakken allemaal, maar deze keer betere eitjes van kwaliteit en daardoor betere embryootjes en daardoor een 4-tal goede (1 of 2 om terug te plaatsen en de rest om in te vriezen), maar ik vrees dat ik al ga blij mogen zijn met 2 goeie..

Meer info binnen enkele dagen dus!

Man, ik hoop zo belachelijk veel dat het deze keer mag lukken... Ga ik zo hard met mijn voetjes terug op de grond belanden als het weer niet lukt. Maar daar mogen we nog niet aan denken!

De commentaren zijn gesloten.