21-10-12

Happy, nervous and not counting ;-) - eind oktober 2012

HAPPY, gisteren mijn laatste 'pil' moeten nemen, dus ja, aan het wachten tot mijn maandstonder er door komen en ik hoop op dinsdag, zou me supergoed uitkomen voor mijn bloedafname op dag 7 dan haha. Ik kijk er naar uit, heb weer wat hoop op een wondertje en laten we allemaal even duimen dat het deze keer prijs mag zijn!

NERVOUS, jaja, hoe ik ook uitkijk naar een nieuwe start, hoe nerveus ik ook kom van die spuitjes die ik mezelf weer moet toedienen. En nee, het helpt niet, te weten dat ik dat al eens gedaan heb, want zo vlot verliep dat niet altijd..

NOT COUNTING, verdorie, had mezelf voorgenomen de kosten bij te houden van de IVF pogingen, niet zozeer voor mezelf, maar voor de blog en dus voor de mensen die er nog moeten aan starten. Nu, ik heb uiteraard wel de factuurtjes van het labo (alles samen ongeveer €60), maar dat is slechts een fractie van hetgeen er van kosten waren. Wel vreemd, ik heb nog niets van facturen van de punctie of terugplaatsing gehad.. Sowieso lopen de kosten van 'visites' wel op, enkele van rond de €22 (bloedafnames zonder de dokter te zien) tot €66 (echo), gelukkig komt de ziekenbond hier wel voor tussen. Maar bij deze beloof ik de kosten van volgende IVF poging wat meer in de gaten te houden. ;-)

De commentaren zijn gesloten.