01-10-12

Eerste bloedafname na IVF - eind september 2012

De eerste bloedafname, een hatelijke dag, want ik had al negatief getest de dag ervoor.

Uiteindelijk weet je nog niets, je gaat 's morgens bloed gaan afnemen en 's avonds krijg je een telefoontje. Ik had zelfs geen hoop meer, want had niet meer op mijn telefoon gelet en het stond op de voicemail. Niet zwanger.

NIET zwanger, niet ZWANGER, nee, NIET ZWANGER. Ok, ik klink enorm negatief, maar nu, een dikke week later, valt het me te binnen. Ik ben na anderhalf jaar nog niet zwanger en heb geen enkele zekerheid dat ik het ooit zal zijn.

Het is ook de gewoonte om een cyclus over te slaan na een (mislukte) poging, dus nu zit ik in die wachtende cyclus. Maar die is eigenlijk minder erg dan na de terugplaatsing 2 weken te moeten wachten om te weten of het al dan niet gelukt was.

Ergens ben ik wel bang dat het aan mij ligt, of hoe ik er mee omga... Ik hoorde van zoveel mensen dat je kan bijkomen van de medicatie en ja, ik heb al wat overgewicht en zag dat dus niet zitten. Wel, blijkt dat ik zowaar 4 kilo verloren ben, zonder dat ik het wist weliswaar. Dus, ik ben bang dat ik mij er véél te véél zorgen in maak en dus gewoon gestresseerd ben. Maar aan de andere kant, wie zou niet gestresseerd zijn als je zelf je buik vol spuitjes moet zetten?

Oh, dat ik maar vlug weer ongesteld ben! Dan denk ik weer compleet positief en ga ik er weer tegenaan, als speldenkussen weliswaar, maar hopelijk iets meer gerelaxed (al mogen er nog wel 4 kilootjes af)..

Commentaren

Heyhey! Fijn dat je hier nog eens iets schrijft. Weet ik toch een beetje hoe het met je gaat.

Volgende keer gaat iets rustiger zijn hoor. Allez, wat spuitjes zetten en medicatie nemen betreft toch...
De wachtweken zijn even erg...ik zit op dag 2 en ja hoor...al zo zot als een achterdeur!

Gepost door: Kampia | 02-10-12

Reageren op dit commentaar

Hoi Kampia,
ja inderdaad, maar ik lees nog wel mee op het Zappyforum (soms), al vind ik er niet altijd mijn gading..
Je bent een schat dat je hier effectief komt lezen!
Veel succes meid, je verdient het!
Zoen!

Gepost door: Oktobervis | 02-10-12

Ik lees hier ook mee, hoor! :D We zijn je zeker niet vergeten! Hoe gaat het nu met je, we zijn toch weer een weekje verder! Lieve groetjes!

Gepost door: Madison | 09-10-12

Reageren op dit commentaar

Hoi Madison!!
Zie nu pas je berichtje.
Hoh, net een nieuwe post geschreven, zit eigenlijk toch een beetje in een dipje, ik weet wat ik mis en op dit ogenblik heb ik het gevoel dat er daar niets aan gedaan wordt (ik moet gewoon wachten op mijn MS)..
Ondertussen is de zoektocht naar werk ook niet aan het beteren, integendeel, ik hoor meer en meer 'hoe komt het dat je nog geen werk hebt, ach ja, met die CV'. Verschrikkelijk, ik krijg gewoon geen eerlijke kans op vast werk, uiteraard heb ik dan meer jobs dan iemand anders in dezelfde tijd.
Maar ach, al bij al, er zijn er die het véél slechter hebben dan mij en dat houdt me toch wel sterk.
En opgeven, dat zit er niet in bij mij!
Hoe gaat het met jou? Al lang geleden hé, nog geen update? (Hopelijk is dit 'auch' bij jou.)
Liefs!!

Gepost door: Oktobervis | 12-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.