09-08-12

Spermastaal NA spataderoperatie - begin augustus 2012

Ondertussen zijn we weeral 2 maanden na de operatie van mijn man en heeft hij ondertussen nogmaals een spermastaal mogen indienen in het labo (ik denk dat hij het al wat gewoon aan het worden is, komt al niet meer nerveus ook niet).

Hiermee zullen we zien of de operatie en/of de voedingssuplementen (die toch wel wat kosten; €80/maand) hun werk gedaan hebben.

Jammergenoeg zal dat niet zoveel verschil meer maken, want het wordt dus sowieso IVF, maar het zou toch leuk zijn als dat al positieve resultaten heeft, al is het maar om met een betere start aan IVF (ICSI) te starten.

En aangezien we bij mijn volgende cyclus kunnen starten met IVF, zullen we dan ook de resultaten van het spermastaal dan weten (je moet anders toch 10 dagen wachten om ALLE resultaten te krijgen en aangezien mijn volgende cyclus binnen 17 dagen is, kunnen we net zo goed tot dan wachten).

Jaja, spannend, binnen een dikke 3 weken starten we met Puregon (om de eitjes te stimuleren) en op dag 7 met Orgalutran (ook om eitjes te stimuleren en te laten rijpen, maar om het springen ervan tegen te gaan).

Benieuwd!!

De commentaren zijn gesloten.