09-07-12

Introductie

Hallo lezers,

een kleine introductie is wel het minste wat ik kan doen bij de start van mijn blogje, een introductie van mezelf, mijn 'gezin' en de kinderwens die er is.

Zowel mijn man als mezelf zijn onze laatste jaartjes als twintigers aan het beleven en hadden die graag als papa en mama afgesloten, we zijn woonachtig te West-Vlaanderen en hebben ons eigen kleine huisje met tuintje met kippetjes en poezen. We zitten (nog steeds) in de verbouwingen, maar doen alles rustig aan. Het liefst starten we aan de kinderkamer, maar dat ligt uiteraard moeilijk.

Mijn man werkt fulltime, maar doet heel wat overuren, maar dat wordt gecompenseerd met heel wat meer vakantiedagen dan dat anderen hebben, wat in de toekomst wel heel nuttig zal zijn! Ikzelf ben al even werkloos, of eerder werkzoekend. Heb al heel wat vuurtjes doorstaan en ondertussen een hekel aan interimbureau's ontwikkeld. Maar we geven de moed niet op, want tegenwoordig kijken we ook al uit naar een parttime job administratief bediende, we zijn al minder kieskeurig ondertussen Knipogen

Verder zijn er geen noemenswaardigheden, behalve dat we beiden dromen van een huisje op de buiten, maar dat blijft voorlopig een droom.

Ik zal zoveel mogelijk per onderwerp een post te schrijven, zodat iedereen zijn gewenste informatie eruit kan halen, want daarom doe ik dit, ik vind het enorm spijtig dat hier niet openlijk wordt over gesproken, maar ik zit er in en doe het ook niet, want de druk is al hoog genoeg. Heb je toch vragen, dan kan je terecht via mail: oktobervis@hotmail.com

De commentaren zijn gesloten.